Thursday, July 8, 2010

Lamppooooo!!!!

Holaaaa..
sukeeeee..da dpt lampu ntuk bilik...bukan bilik pengantin..dan juga bukan bilik bujang aku k...ni bilik yg bakal aku n Encik Neyo duduk after kawen..Sebab pas kawen dok umah die for awhile before rumah ktorg siap...rumah ktorg Insayallah before mid 2011 siap..so demi menjimatkan doet..aku pon agree dok umah die bersama2 family in law...parents die pon ngah renovate bilik bujang die tu menjadi bilik tak bujang..heeee..selaku bilik pengantin..silap2 bilik pengantin die laei vouge dr aku nye bilik pengantin kt kg ok..
so semalam aku & Encik Neyo berjalan2 mencari lampu...
so aku ke seksyen 9 Shah Alam nie...ade kedai lampu belakang McD sebelah SayangYou..
da..arghhh!!!! murah giles ok...ade afu item yg sale..lagi aku cam nak menjerit kt situ..
tapi aku kene bertenang..sbb doet perlu disalurkan kearah lain..
lampu ni aku beli ntuk bilik kami nanti..*wink..murah kan..


ni kalu hall besar ballroom hotel..leh r..nak tgk harga die? ni ha kat bwh nie..

RM68000, ok...WTtutttttttt...leh beli sebijik kete...

emmm...tapi lampu2 yang lain mmg best2 giler....tak sabar nak tunggu umah ktorg siap...mmg shopping kat sini ntuk lampu..
emm....berjimat itu penting..nak melaram yg cantik..kene la pandai pilih...ye tak??


6 comments:

|Liyan| said...

wowwiiii...~bestnya lau i jumpa sale macam tu.. sure grab jugak lampu lampa kat sana..

miss nona said...

mak aiii 68000?klu beli then pecah sure menanges xberlagu smpai kepala sndri plak pecah

@ty_farEd said...

murah nyer..!! eerr.. bukan yang 68k tu...!! oohh.. i nak pergi situ jugak esok...!!

thanks for d info.. :)

Miss Byo said...

aah..murah2 gak la compare kedai melayu dekat demc tu..da la tak layan ktorg sgt..mebbe sbb ktorg cam budak2..tp cust svc kat kedai cina ni much better..

gadis jumaat said...

pergh... dok ngan in laws? bagusnyier... kalo i musti sudah panas punggung.. ngeh2.

amElyn said...

biar betik rm68k??
hak hak hakk.tak mampu mak,nok! =D