Thursday, February 24, 2011

Dalam dilema..

Salam..
Al-kisah pregnancy aku..da nak masuk minggu ke 14..so almost 3 1/2months..sekejap je mase berlalu..
ye aku sangat busy dan penat...Kalu cakap Najib PM tu pon busy..tapi rileks je..ermmm...die takpe..tak bawak perut yg isi kandungannya manusia..die bawak perut yang penuh ngn makanan..sekarang aku ngan kelas nye..balik kerja kul 530..then terus shoot g class...till 10 malam baru balik...bile balik da penat..performance kat opis tak leh blah ok..ngan workload yang sangat melampau..assignment pon aku tak sempat buat..weekend ade jek activity..penah weihhhhh!!!!
so sekarang aku dalam dilema...aku da kol coordinator program aku..ntuk tanye if aku leh extend..then die suh refer kat Ined..so kol Ined..Ined ckp boleeeee...tapi duit yuran takle refund..
ermm...ok la kot..since aku mmg takle blah langsung sem nie...dari aku kantoi tak pass exam..bek aku extend..
walopon aku tadek la kene morning sickness yang teruk..tp akunye energy sangat2 la limited..
Nak minum energy drink? confirm takle..
So perlu ke tak aku extend dis sem?
*tapi aku cam rase perlu jek..

2 comments:

jihan musfirah musa said...

mrs neyobyo..amik PLK ker??...jihan amik e-pjj klass setiap ari ahad jer takderla penat sgt..cuber try amik e-pjj klass hanya tiap hari ahad jer boleh mengurangkan keletihan dan penat tu huhuhu..;)tapi jihan pon kenkadang sesak jugakler..hihihi..apa2 pon all the best k..;)

Miss Byo said...

ye ke Jihan..mebbe after ade baby kot tukar mode Pjj..itu pon kalu still takle nak adapt lifestyle baru...penat kan..jihan pon take care k!!!!