Monday, November 1, 2010

bodoh punya olang!!!!!!!

salam...
wahahhha..aku nak gelak dulu bleh? ari senin yang mulia nie...aku cam nak marah campur bengang n cam klaka plak..pepagi td aku submit la kad kawen aku kat assistant manager aku..since tu procedure ntuk approve cuti yang aku applied last week..then AM aku ni pon da approved..next step..kene dpt approval from manager....tetibe time approval kat manager aku..die kecoh..wat2 muke terkejut yang aku ni  nak kawen..die sebuk tanye..."eh wan..sure ka?" "u know..when u get married..u'll stuck with whole life contract..u'll bond into death contract..bla..bla..& bla..." aku time tu sengih gak..pastu die dok membebel2 aku mls nak dgr..pastu die tak pueh hati lagi..siap dtg kat tempat aku.."how old r u?" aku jwp la"26".."aiyooo..u still young..then u want to get married n suffer ka?..go back home n think again la.."cam haramzzzzzzz....siap leh ckp aku stupid sbb nak kawen n hidup menderita n kene tanggung beban pregnant la pe la...pastu membebel ckp laki takle dipercayai la..itu la ini la..isk!!!!sukati aku la aku nak kawen ke pe ke..mak abah aku pon tak bising psl aku nak kawen nie..kalu die bising lagi..mmg aku p bising kat hr..ko trauma sbb kene cerai ngn laki ko..nak sama kan aku ngn ko lak...bodddsssss...harap jek manager..tp boddddsssss....ko ingat aku ni tak beragama cam ko? tak kawen leh tdo ngn jantan? bodoh!!!!
aku citer kat mak aku..mak aku da gelak2 da..hahhaha..sib bek ade mak tersayang aku wat lawak..so aku da ok la..wahahahahah

4 comments:

K.I.N.A said...

haiyoo..ad gak orang cmni..

Miss Byo said...

ade kina..tu la salah satu nye...ari2 makan b**i...tu yang hati tak betol tu..mengong...

Lala said...

pergh...agak kuang asam orang itu. patotnyer mendoakan kesejahteraan kite.

mesti dia tak tau hikmahnye Berkahwin ini.

boo panjang sama itu orang. *boooooooooooo*

Miss Byo said...

a'ah Lala..orang cam tu..biarla..mmg jenis tak percaya pd hikmah kawen...n tak respect pe decision orang lain..tunggu jek la t die tua..nyesal ke tak..