Thursday, September 23, 2010

erkk!! emo la sangatt..............

haihhh..lagi bape ari nak kawen???? ntah..tgk la indicator kat sebelah..malas nak kire...
makin dekat nak kawen ni..makin aku cam terasa tamo kawen..tetibe lak kan..
memang akan wujud ke perasaan camtu? & itu ke sebab ade kesah "run away bride"?
*ngah bayangkan diri sendiri berlari-lari ngn baju nikah kuar from masjid...chehhhhhh...
Penat ngn dok pikir pasal preparation..ngn class...ngn emosi sendiri lagi..ngn kene jage permintaan org itu..org ini..itu tak mau..ini tak boleh..emm...sape yang nak kawen ni sebenarnye?
bagi jek la orang2 itu yang kawen..aku tayah kawen..*sighh!!!
Aku pun malas nak wat countdown2 nieh..ye...bunyi cam orang busan & kuciwa kan..
YESSSS!!! memang...malas nak sorok2 belit2..aku mmg giveup ngn mende2 nie sume..
Aku ngah red trigger ke? nope..not at all..aku ngah waras mase dok type2 nie..
Biarla mase berlalu..kalu ok..ok la..kalu tak..biar la..
*SIGH!!!!!!!

3 comments:

|Liyan| said...

sis, i rasa semua akan alami perkara camni..sebab pon i pon tengah lalui fasa yg sama macam you......hurm...

Miss Byo said...

ye ke liyan? sume akan ade phase camnie? tesion kan....mitak2 la tabah dan waras dlm menghadapi sume2 nie..hari2 dok istigfar ni..bg hati cool sket..

anaztasias einz said...

sabar ek dear. dugaan kan.saya pun sama :(

hi dear, saya dah xguna link nora aira tu dah ek. ada masa nanti exchange with this link dear. tengs.

http://norapurplebridez.blogspot.com/

(formely known nora aira)