Wednesday, August 4, 2010

Lagi 3 bulan weihhhh...

ye..lagi 3 bulan aku nak kawen..tapi cam tadek wat pe2 pon..memula ngat nak wat bunga phar..tapi....aku rasa cam malas...kadang penah tak korang giveup till rase tamo kawen? heeeeeee..tapi tu rase jek..bukan betol2....progress??..so far andaman settle..alhamdulillah..baju ngah dok jahit..kate si mak andam ni la..sbb aku skang busy ngan kelas..ye..aku macai merangkap pelajar di malam hari..penat? memang r..ni ngan preparation nak kawen nie..so on 30th Aug or 1st Sept, aku akan settlekan HIV test, before that p renew insurance kete ijau tu..then directly settlekan borang kebenaran berkahwin bagi pihak Encik Neyo ni ha..kat Selangor nieh..so ikut2 perkiraan aku after raya then we can submit Selangor's form together with mine (Pahang) to Maip. Hopefully lancar la..
So bunga pahar..aku beli jek la..tak larat kot nak buat..yang lain2 tengah diusahakan..

4 comments:

amElyn said...

hahahh.same goes to me lahh!
apesal sebegitu ek??? women... =)

|Liyan| said...

dear, i pon tengah terpikir bila masa yg sesuai nak buat hiv test n amek form. since date kite sama, bleh la i folo u,u folo me... can ah?hihih..

Miss Byo said...

Liyan.nak g skali pon buleh..i pon tak wat pe2 lg preparation for documentation nieh..
amelyn..kadang cam giveup kan pasal kawen nie..tapi nak kawen..haihhhh

|Liyan| said...

dear, camne nak g sekali u di selangor i kena balik kedah...whuaaaa....jauh tau...huhuh..