Wednesday, August 17, 2011

Home sweet home..

Salam 17 Ramadhan..
Dah 2 minggu lebih kan kite berpuasa..walaupun kali ni puasa ku tak la penuh sangat..tapi aku cuba gagahkan diri jugak..
bulan Aug ni mmg bulan yang terbaik la setakat nie..hhhehhehe..mau tak nya..macam2 perkara yang syiok2 berlaku...baru2 ni me n Neyo g amek kunci rumah...walaupun takla sebesar mana..tapi it our own house still..rite?
hari sabtu..masa nak g amek kunci..me & neyo drive satu kete..then my parents in law pon follow..satu kete..semangat kannnn...sbb after amek kunci then we decided nak berbuka puasa satu family kat luar..
gumbira rasa hati dapat kunci woiii!!!!


 mak buyung tak larat nak bangun posing!!!!


alhamdulillah..sekarang ngah plan peruntukan ntuk pasang grill and lite renovation esp kitchen!!!
ok la..till then..bubyeeeeeeeeeeeeee!!!!

2 comments:

aDie dALi said...

wannn..mcm niceeeeeeeeeeeee!!!! tp xde gmbr kt dlm ker????

i dh imagine u hias2.. minimalist plz

Miss Byo said...

ade..tp pict gelap..
t la once da wat grill lighting bagai i snap skali lagi..
i plan mmg minimalist concept..tp tatau la jd ke tak..y not u jadsek ID i..leh tak adie?