Friday, July 1, 2011

3D/4D scan lagi & cucuk kancing gigi...

Salam...yerpp..today g clinic..ntuk check-up..g cucuk kancing gigi for 2nd time since dis is my 1st time pregnant..kancing gigi or titanus*tatau betol ke tak spelling die.. doc ckp prevention mase melahirkan anak nanti..from hygine factor and etc..
and aku request ntuk scan 3D/4D skali..dulu da wat..
mase week 26th camtu..nampak la baby..tapi asek tutup muke..ngada2...kali ni pon same..act tak perlu pon wat 2-3 kali scan 3D/4D ni..tp aku n Neyo gediksss sbb nak recheck jantina baby..takpe la kan...1st baby..anak mummy punya pasal..no hal la...hikhik..
tapi kalu org tak bese tgk 3D/4D nye pict..mesti takottttt...n pelik...*pict bwh ni tak clear..gelap sket..

5 comments:

~YUN~ said...

comelnya..clear kan 4d ni..yun xde rezki nk buat,everytime nk buat,baby mesti menyorok..hehe!

jihan said...

bestkan dapat tgk baby kiter dalam 3D/4D scan hik3..;p

Miss Byo said...

YUN : TQ Yun..tu la..baby ni mmg suke2 nyorok2 n tutup muka..pemalu sangat kan dorang..takpe..usaha tangga kejayaan yun..

Jihan : aah..excited sangat..tak sabar nak tunggu die keluar real-real..tapi takot...moga Allah perkuatkan semangat kita kan jihan,..

yaNa said...

lg 53 hr? x sabar nak dpt anak buah baru!!
moga selamat sumernye..iallah

Miss Byo said...

hehehhe...tu la..nerves ni kak..
t leh la baby mitak doet kat mak long die..
wehuuuuuuuuu!!!